Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.203.213.116 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
5 berichten.
anoniem schreef op 12/06/2018:
Dank je wel voor alle fijne lessen die ik al gevolgd heb en die ik nog ga volgen. Zo bevlogen, zonder oordeel en met zoveel liefde, dank je wel Elly!
Maria, 52 jaar, fybromyalgie schreef op 01/08/2017:
Ben sinds enige tijd onder behandeling bij Elly. Om van mijn fybromyalgie klachten af te komen ben ik met shiatsu massage begonnen. Ik ervaar deze therapie als een met volledige overgave gegeven werkwijze. Iemand die zeer nauwkeurig en met veel kennis van zaken werkt. Ik ben nog niet klachten vrij, maar na een zeer stressvolle periode met veel nek- en schouderklachten, kan ik zeggen dat ik veel baat heb bij deze behandelingen. En zelfs al enkele weken vrijwel pijn vrij ben geweest.
Jiska schreef op 01/08/2017:
Dank voor je goede zorgen en je flexibiliteit. De massages waren heerlijk ontspannen en zeer effectief!
Linda, nek- en schouderklachten schreef op 01/08/2017:
Dit was voor mij de eerste ervaring met shiatsu therapie. Het kneden kende ik wel maar het uitoefenen van druk op punten op het lichaam was nieuw voor mij. Soms was het zelfs pijnlijk en werd ik pas bij de shiatsu behandeling bewust van spanning in het betreffende gebied. Ook leerde Elly mij oefeningen die ik thuis zelf kon doen, weinig tijd in beslag namen en toch heel effectief zijn. De behandelingen waren erg ontspannend en de sfeer prettig. Al snel merkte ik verbetering in mijn klachten. In totaal heb ik 4 behandelingen kort achter elkaar ondergaan en heb ik nu geen klachten meer.
Betsy, 46 jaar, stress en slaapproblemen schreef op 01/08/2017:
Op advies van een vriendin kwam ik bij Elly terecht voor mijn klachten. Volgens mijn huisarts was ik namelijk flink op weg naar een burn-out. Direct na de eerste behandeling sliep ik voor het eerst sinds maanden een nacht door. Helaas was dit maar van korte duur maar toch voelde ik mij stukken beter in mijn vel en energieker dan daarvoor. Ik heb nu inmiddels 5 behandelingen gehad, en het gaat erg goed. Op een toiletbezoek na ’s nachts slaap ik weer door. Ik voel me meer in balans, en laat me niet meer zo snel van de wijs brengen waardoor ik in een negatieve spiraal wordt meegezogen. Ook dat behandelingen doorwerken heb ik nu zelf ervaren. Dit was niet altijd even leuk en prettig, maar wat ben ik blij dat ik heb doorgezet. Ik weet zeker dat ik zonder de behandelingen me nu niet zo zou voelen. Ook voelt het goed om tijd voor mezelf te nemen.